Vi søker daglig leder

Publisert: 06/01/2021

Vi søker en leder som identifiserer seg med Cultura Banks verdigrunnlag og sikrer at banken posisjonerer seg for videre vekst og utvikling.

Som en markeds- og kundeorientert leder vil du blant annet ha ansvaret for å:

  • lede og utvikle banken i henhold til Culturas strategi, profil og verdigrunnlag
  • utøve samlende og motiverende lederskap
  • delta aktivt i etablering og utvikling av strategiske samarbeid med andre markedsaktører
  • bidra til kontinuerlig lønnsom forbedring, ivareta og utvikle bankens ledende markedsposisjon innenfor samfunnsansvar og bærekraft.

Som daglig leder i Cultura Bank vil du lede en stab på 18 motiverte medarbeidere, og videreutvikling av organisasjonen blir en viktig oppgave. Vi ønsker oss en daglig leder som kan gjøre en forskjell.

Du har ledererfaring fra bank/finans, relevant høyere utdannelse og stort samfunnsengasjement, og vi ser for oss at du har solid kreditterfaring, god risikoforståelse og nødvendig digital kompetanse. Du er god til å formidle, kan tilrettelegge for tillitsfull kommunikasjon og har evne til å bygge nettverk og godt samhold.

Søknadsfrist: 09.02.2021

Om Cultura Bank

Cultura Bank ble stiftet i 1996 med formål om å finansiere samfunnstjenlige prosjekter og å bidra til å skape livskvalitet og en sunn økonomi innenfor levende natur. Vår målsetting er å tilby og utvikle finansielle tjenester til en stadig økende andel verdibevisste privat- og bedriftskunder. Samfunnsansvar, etikk og bærekraft utgjør grunnmuren i banken og vi er stolte over at Cultura hvert år siden 2016 er kåret til Norges mest etiske bank.

Cultura er en liten, frittstående og selvstendig sparebank som opererer tett på kunden og konkurrerer i et utfordrende marked i vekst. Vår styrke ligger i verdigrunnlaget, våre internasjonale samarbeidspartnere og motiverte og dyktige medarbeidere.

Se annonsen på Finn