Nr. 2020/4
Pengevirke - Tidsskrift for ny bankkultur

Gi julegaver fra Culturakunder

Fra musikkteaterforestilling om Nina Simone (foto: Nordic Black Theatre)

Publisert: 08/12/2020

Når du setter pengene dine i Cultura Bank låner vi dem ut til gode prosjekter. Slik støtter du miljøvennlige og samfunnsnyttige bedrifter. Kjøper du etiske, økologiske og miljøvennlige julegaver fra våre kunder, lager du en "god sirkel" som er positivt for deg, de du gir gave til, bedriftene og banken.

Her har du noen forslag fra et utvalg Culturakunder:

Til de som har alt:

Til den matglade

Ting og tang

  • På butikken Håvarstein på Bislet i Oslo får Culturakunder 10% rabatt på utvalgte varer.

    10% rabatt på ull/silke innertøy fra Vera&William og på pologensere, hansker og votter fra Håvarstein – for alle som handler i lokalet med Cultura-bankkort i butikken på Bislet i Oslo, eller Håvarsteins nettbutikk ved å bruke denne lenken.

  • Økologiske klær fra Lilli&Leopold
  • Rettferdig julepynt og gaveartikler fra Isandi. Isandi formidler håndverksprodukter fra partnere i det sørlige Afrika. I deres nettbutikk finner du blant annet fair trade-julepynt som på bildet under.
  • Klær og gaver fra Aurora Verksted – de har butikk på Majorstua. Aurora tilrettelegger varige arbeidsplasser innen kunst, design og håndverk for arbeidstakere med psykiske lidelser, psykisk utviklingshemming og fysisk funksjonshemming.
Hender som holder julepynt

Fair-trade julepynt fra Culturakunde Isandi laget på “englefabrikken” i Karoo i Sør-Afrika. En Vondeling-engel forteller deg en historie om mennesker som setter sin ære i å bruke hendene sine til å skape en bedre framtid. En bedre framtid for dem som lager engelen, og for oss som kan eie den. Foto: Nina Ruud

Støtt en organisasjon