Nr. 2019/3
Pengevirke - Tidsskrift for ny bankkultur

Kvinne bak disk i butikk
Nytt fra Cultura Bank

Spleisedo på CulturaFlokk

Sunt og godt i hyllene hos Alexandra Verdu-Isachsen i Landhandleriet.

Publisert: 26/09/2019

Spleis på en do – og få bildet ditt på doveggen!

I august arrangerte Cultura Bank et folkefinansieringsverksted, der blant annet Alexandra fra Landhandleriet på Makrellbekken i Oslo deltok. Hennes prosjekt er å skaffe Landhandleriet et nytt toalett, til glede og nytte for kafeens gjester. Så for første gang på CulturaFlokk – her har du muligheten til å være med å spleise på en do. Og hvis du er riktig raus, henger Alexandra opp bilde av deg på toalettet.

Alexandra forteller: «Landhandleriet er en økologisk dagligvarehandel og kafé som hjelper deg å ta bærekraftige valg. Vi har kortreist tradisjonsmat servert rett fra kjøkkenet, varer i løsvekt, og vi kjenner bonden!

Her arrangeres det markedsdager, småkonserter og kurs i zerowaste, vegansk mat, surdeigsbaking, fermentering, pølsemaking og mye annet. Vi sprer matglede og inspirasjon til fellesskapet, for utvikling mot en helt bærekraftig hverdag. Blant dagligvarene finner du alt fra vaskemidler, krydder og nøtter til pasta og korn i løsvekt. Vi har til og med vår egen kornkvern!

For å fylle Landhandleriet med spennende aktiviteter og herlige kunder trengs det et sted hvor kundene våre kan gjøre sitt fornødne. Spesielt nå, som vi også tilbyr økologisk øl og vin!»