Rusfri med naturopplevelser

Publisert: 01/11/2018

Jan Schøyen besøker Cultura Bank for å fortelle om sin reise fra dypeste dal til høyeste topp. Han har levd et liv som rusavhengig i over 20 år.

For å se dette innholdet er du nødt til å godta informasjonskapsler for følgende kategorier:
statistics, marketing.

Vi markerer Cultura Banks folkefinansieringsplattform Cultura Flokk med besøk av Jan Schøyen og Veien Ut den 15. november.

Jan levde som rusavhengig i over 20 år. Han er i dag primus motor i Veien Ut, et grensesprengende og nyskapende behandlingsopplegg med de beste resultatene innen rusbehandling.

 


Påmelding

Gratis adgang. Begrenset med plasser.


Stiftelsen Veien Ut blir en del av flokken vår og starter crowdfunding-aksjon i desember 2018. I den anledning tar Jan Schøyen turen til Cultura Bank for å fortelle om sin reise og Veien Ut. Veien Ut har også et lån i banken.

Har du et prosjekt eller er i oppstart av en ny bedrift og trenger etableringsstøtte? Her har du muligheten til å stille spørsmål
og høre mer om hvordan prosjekter tar i bruk CulturaFlokk.

I Cultura Flokk tar vi i mot prosjekter innenfor Cultura Banks virkeområder økologi, miljø, kultur og omsorg. Over en million er allerede samlet inn til de første noen og tjue prosjekter!
Arrangementet er en del av #BankingOnValues -day som markeres over hele verden av verdibaserte banker den 8. november 2018. Kampanjen organiseres av Global Alliance for Banking on Values (GABV), der Cultura Bank også er medlem. Se kampanjesiden her.

Når: 15. november 2018, kl 18:00 – 19:30. Vi serverer tapas, drikke og kaker fra kl 17. Denne dagen holder banken langåpent fram til kl 18. Kanskje du har spørsmål, ønsker hjelp til banktjenester eller vil åpne en konto?

Hvor: Cultura Bank, Holbergs gate 1, 5. etg, 0166 Oslo

Dette er et gratis arrangement, men det er dessverre begrenset med plasser. Meld deg på arrangementet her!

Arrangementet vil også streames på bankens YouTube kanal og vil være tilgjengelig i ettertid.

Facebooklogo Følg og del arrangementet på Facebook

Se dokumentar om Veien Ut i videoen under!

For å se dette innholdet er du nødt til å godta informasjonskapsler for følgende kategorier:
statistics, marketing.