Forsikring

Har du husket å sikre deg, dine kjære og tingene dine dersom et uhell skulle skje? Vi ønsker å hjelpe deg og sørge for at du og dine er godt dekket på uheldige dager, og sammen med Frende forsikring syns vi at forsikringer bør være like lett som det er trygt.

Som bankkunde i Cultura Bank kan du samle bank og forsikring på ett sted og få gode tilbud på Frendes prisvinnende forsikringer.

Du kan enkelt kjøpe forsikringer i nettbutikken eller ta kontakt med oss for å få snakke med en forsikringsrådgiver.

Kjøretøy

Hus og innbo

Båt og fritid

Liv og helse

Hvorfor forsikring hos oss?

Som Cultura Bank er også Frende opptatt av klimaavtrykk og miljø, noe som var viktig for oss da vi tok valget om forsikringsleverandør. Frende forsikring har fokus på et grønnere oppgjør og jobber med å gjøre oppgjørsprosessene bærekraftige.
Les mer om Frendes grønne fokus

Frende har forsikringer som i flere år er blitt kåret til best i test og har nådd toppen på kundetilfredshet gjennom bransjemålingen EPSI Rating.

Samler du forsikringene hos oss kan du være sikker på at du får god hjelp hvis uhellet oppstår og vite at du har de beste på skadeoppgjør i ryggen.

Vi hjelper deg med å flytte forsikringene for deg og du får da oversikt over forsikringene og tilgang til å gjøre endringer på forsikringsavtalen via Min side levert av Frende.