Bli medeier

Invester i Cultura Bank og bidra til at vi kan gi flere lån til gode prosjekter. For hver krone du investerer, kan vi låne ut det sjudobbelte.

Cultura Bank er i god vekst og kom for tredje år på rad på førsteplass i Etisk bankguide, med 98 av 100 poeng. Etisk bankguide logo

For å kunne øke utlånene i takt med innskuddsveksten trenger banken mer egenkapital.

 

La pengene dine arbeide i Cultura Bank

Gjennom å investere i Cultura Bank gjør du noe bra for både mennesker og miljø, ved å muliggjøre utlån til bærekraftige bedrifter og prosjekter.
Cultura Bank har blant annet bidratt til at du kan kjøpe økologiske bakevarer hos Godt Brød, at Bellona kan realisere sine miljøprosjekter og at Camphill Norge kan drive bo- og arbeidsfellesskap for mennesker med psykisk utviklingshemming.

 

Hva får du som medeier i Cultura Bank?

Som medeier har du mulighet til å få utbytte når banken går med overskudd og har tilstrekkelig egenkapital. Egenkapitalbeviset er et verdipapir som kan benyttes til langsiktig investering.

Eierne av egenkapitalbevis velger 1/3 av medlemmene til bankens forstanderskap, som er bankens høyeste organ.

Hvordan brukes pengene?

Som en motvekt til masseproduksjon låner vi gjerne ut til mindre, men bærekraftige bedrifter og prosjekter. Gjennom å investere i Cultura Bank gjør du noe bra for både miljø og mennesker. Dine investeringer gir ringvirkninger.