Vil du jobbe i Norges mest etiske bank?

Publisert: 27/05/2020

Vi i Cultura Bank er på utkikk etter en bedriftsrådgiver som ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn. Kanskje du er vår nye kollega?

Stillingstittel: Bedriftsrådgiver

Frist: 11.06.2020

Ansettelsesform: Fast

Se annonsen på Finn

Har du lyst til å bidra til et bærekraftig samfunn? Er du opptatt av relasjonsbygging, samhandling og utvikling? Da er du kanskje den vi ser etter!

Vi er i vekst og søker nå etter en fremoverlent og relasjonsorientert bedriftsrådgiver.I denne rollen er det viktig at du er omgjengelig og tillitsvekkende, og trives med å jobbe utadrettet.

Som person er du løsningsorientert og setter kundens behov i sentrum. Samtidig som du er på jakt etter nye forretningsmuligheter, evner du å jobbe strukturert og selvstendig. Du er en relasjonsbygger og kommuniserer godt med ulike typer mennesker. Faglig kompetanse innen kreditt/ bedriftsrådgivning er en forutsetning for å lykkes.

Du vil jobbe tett sammen med et faglig dyktig team på fire personer, og vil rapportere til kredittsjef. Du vil få en bred rolle med mye ansvar. Hos oss får du mulighet til å bidra inn i hele prosessen – fra prospektering av kunde til lån er utbetalt.

Vi har et involverende og jordnært miljø, hvor vi vektlegger vårt verdigrunnlag. Vi er stolte av å bli kåret til Norges mest etiske bank i 2019.

Sentrale arbeids- og ansvarsoppgaver

  • utvikling og oppfølging av egen kundeportefølje
  • proaktivt salg overfor aktuelle og potensielle kunder
  • strukturert arbeid med prospektering av kunder
  • selskaps og risikovurdering samt utarbeidelse av kredittsaker
  • finansiell og økonomisk rådgivning

Kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse, minimum bachelor
  • 4-7 års erfaring fra tilsvarende rolle

Søknadsfrist: 11. juni
Interessert?

For spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Experis Finance, Sissel Melkild, på sissel.melkild@no.experis.com eller Karit Wiig på karit.wiig@no.experis.com

Kandidater vurderes fortløpende, så søk i dag.

Om arbeidsgiveren

Cultura Bank finansierer prosjekter som er med å skape ren luft, rent vann, mer rettferdighet og større fellesskap. Cultura Bank ble i 2019, for fjerde år på rad, kåret til Norges mest etiske bank i Etisk bankguide, en undersøkelse gjennomført av Forbrukerrådet og Framtiden i våre hender

Cultura Bank en selvstendig norsk sparebank, grunnlagt i 1997. Banken har en høy andel næringslån. Viktige utlånsområder er blant andre økologisk jordbruk, foredling og distribusjon av økologiske produkter, frie skoler og barnehager, omsorgsprosjekter og kulturprosjekter – prosjekter som er bra for mennesker og miljø. Banken har 15 årsverk og holder til i Oslo sentrum rett ved OsloMet, Pilestredet, med nær tilgang til offentlig kommunikasjon.

Sektor
Privat
Sted
0166 Oslo
Bransje
Bank, finans og forsikring
Stillingsfunksjon
Rådgivning