Oppdag Oslos økologiske skatter

Publisert: 03/05/2022

Økojakten gjør det lett å velge økologisk, enten du er ute til lunsj, på shopping eller trenger en god kopp kaffe.

Følg økokartet, oppdag nye steder og smak deg gjennom et hav av gode tilbud. Som økojeger er du også med i trekningen av fantastiske økologiske premier!

Økojakten arrangeres 23. september – 9. oktober!

Gode tilbud

Hvert økojakt-stopp byr på unike tilbud fra sitt økologiske sortiment. Fra øko-kaffe og lunsjrabatter til økologiske matvarer og tjenester. Benytt sjansen til å teste ut dine favorittprodukter og steder – til en god pris. Oversikt over alle tilbudene finner du i Økojakt-appen.

Det enkle valget

Folk ønsker mer miljøvennlig og økologisk mat, viser nye tall fra Landbruks- og matdepartementet. Økojakten gjør det lettere å få oversikt, finne og teste ut de mange økologiske skattene Oslo har å by på. Å velge økologisk bør ikke være vanskelig i 2022, med Økojakt-appen blir det litt enklere.

Last ned appen for 2022 fra 15. august! 

Driver du eller kjenner du til en bedrift som burde være med i Økojakten? Send oss en e-post.

Slik fungerer det:

  1. Du laster ned Økojakt-appen og kan se alle bedriftene som deltar markert på kartet.
  2. Du får gode tilbud og smaksprøver når du besøker de ulike stedene. Slik kan du smake deg gjennom Oslos gater og bli kjent med lokale økologiske og /eller bærekraftige butikker, kafeer og restauranter.
  3. Gjennom Økouka samler du poeng for hvert besøk og er med i trekningen av flotte premier!
  4. Hvert poeng gir et lodd i lotteriet, så jo flere steder du besøker, desto større er vinnersjansene for å vinne hovedpremiene som blir annonsert på denne siden senere.