Økojakten 2021

Publisert: 12/05/2021

Vi inviterer deg til å være med på vår Økojakt, som skal arrangeres under Økouka i Oslo fra 24. september til 3. oktober 2021.

Økojakten er en fin anledning for bedrifter til å få vist seg fram for nye kunder, og for økologi-interesserte til å bli kjent med nye steder.

Slik fungerer det:

For «Økojegerne»

Du laster ned appen og kan se alle bedriftene som deltar markert på kartet. Med Økojakt-appen får du fine tilbud og smaksprøver når du besøker de ulike stedene. Slik kan du smake deg gjennom Oslos gater og bli kjent med lokale økologiske butikker, kafeer og restauranter.

Gjennom uken samler du poeng for hvert besøk og er med i trekningen av flotte premier! Hvert poeng gir et lodd i
lotteriet, så jo flere steder du besøker, desto større er vinnersjansene.

For bedriftene

Vi registrerer aktuelle bedrifter i Økojakt-appen. Bedriftene som deltar må ha fokus på økologi og/eller fair-trade og må tilby en fordel i form av f.eks. rabatt eller smaksprøver til deltakerne i Økojakten, som besøker deres bedriftunder Økouka. Det er gratis for bedriftene å bli registrert i Økojakt-appen.

Vi vil gjerne ha kontakt med bedrifter i Oslo-området som ønsker å delta. Ønsker din bedrift å være en del av Økojakten? Ta kontakt på stian@cultura.no.

Les mer om Økojakt på okojakt.no, og følg oss på Facebook for oppdateringer. Vi jobber med å gjøre klar en ny og forbedret versjon av Økojakt-appen, som du etterhvert vil finne i Appstore og Google Play.