Anita Alvetre

Bilde av Anita

Anita Alvetre bruker Rosenterapi, Aromaterapi og Ayurvedisk kostholds- og helseveiledning som verktøy i sitt arbeid med å hjelpe mennesker til å få bedre livskvalitet. Hun lager også egne aromaterapiprodukter. I tillegg til sin virksomhet som terapeut har hun planer om å åpne butikk i Åsgårdstrand med salg av bl.a. egne aromaterapiprodukter, kosttilskudd m.m. – hun venter bare på å finne det riktige lokalet.

For dem som ikke er så fortrolige med Rosenterapi, kan kanskje et sitat fra Marion Rosen være til hjelp: ”Det handler om forandring fra den personen du tror du er til den personen du virkelig er”. Dette skjer gjennom forsiktig berøring som hjelper kroppen til å gi slipp på kroniske muskelspenninger.

Aromaterapi brukes forebyggende for å styrke kroppens selvhelende krefter, og det kan særlig anbefales mot stressrelaterte plager.

Ayurveda stammer fra Østen og står for en helhetlig tilnærming til mennesket, med sikte på å gjenopprette balanse. I dette arbeidet brukes bl.a. naturmedisiner, urtepreparater, kostholdsveiledning pusteøvelser og massasje.

Anita lever av å være terapeut og ser på sitt arbeid som et redskap for å skape indre og ytre fred: ”Når du finner fred i ditt indre, vil du også kunne leve i fred og harmoni med omverdenen.”