InnerLife-Akademiet

Bjørk gård med bjørketrær som speiler seg i vannet.

Lisbeth Lind og Øivinn Øi startet i år 2000 det som i dag er InnerLife-Akademiet, hvor de tilbyr psykoterapeut- og livsveilederutdanning.

Lisbeth Lind og Øivinn Øi er gründere av InnerLife-Akademiet (tidligere ArunA-Akademiet), hvor de begge er hovedlærere og har utviklet InnerLife-konseptet. Øivinn hadde innledende studier i natur og miljøvern, ernæring og noe naturmedisin før han traff Bob Moore i 1979. Lisbeth hadde studert sosialantropologi, kriminologi, og religionshistorie, i tillegg til to halvt års studieopphold hos Maya-indianerne i Guatemala. I seks år (1980 – 85) reiste Øivinn og Lisbeth til Psykisk Center i Danmark, hvor de lærte av Bob Moore å fordype seg i samspillet mellom energi, psyke og bevissthet.

Øivinn jobbet opprinnelig som healer, men valgte fra midten av åtti – årene å undervise i spirituell utvikling sammen med sin partner. På skolen har Lisbeth ansvar for teori og metode, mens Øivinn tar seg av frigjørende åndedrett, samt aktiv pust, dans og bevegelse rettet mot emosjonell frigjøring. I tillegg gir Øivinn individuell veiledning i form av pustetimer.