Dame som synger i mikrofon. Skuespiller som spiller Nina Simone

Julegavetips fra Culturakunder

Publisert: 02/12/2021

Kjøper du etiske, økologiske og miljøvennlige julegaver fra våre kunder, lager du en "god sirkel" som er positivt for deg, de du gir gave til, bedriftene og banken.

Her har du noen forslag fra et utvalg Culturakunder:

Til de som har alt:

Til den matglade

Ting og tang

  • På butikken Håvarstein på Bislet i Oslo får Culturakunder 10% rabatt på utvalgte varer.

    10% rabatt på Vera & William produkter og Håvarstein skinnhansker, lammeskinns hansker & votter + strikk HAN&HENNE – for alle som handler med Cultura-bankkort i butikken på Bislet i Oslo eller i Håvarsteins nettbutikk ved å bruke denne lenken.

  • Økologiske klær fra Lilli&Leopold
  • Rettferdig julepynt og gaveartikler fra Isandi. Isandi formidler håndverksprodukter fra partnere i det sørlige Afrika. I deres nettbutikk finner du blant annet fair trade-julepynt som på bildet under.
  • Klær og gaver fra Aurora Verksted – de har butikk på Majorstua. Aurora tilrettelegger varige arbeidsplasser innen kunst, design og håndverk for arbeidstakere med psykiske lidelser, psykisk utviklingshemming og fysisk funksjonshemming.
Hender som holder julepynt

Fair-trade julepynt fra Culturakunde Isandi laget på “englefabrikken” i Karoo i Sør-Afrika. En Vondeling-engel forteller deg en historie om mennesker som setter sin ære i å bruke hendene sine til å skape en bedre framtid. En bedre framtid for dem som lager engelen, og for oss som kan eie den. Foto: Nina Ruud

Støtt en organisasjon

 

brasil-yanomami-indianer-foto-lars-lovold

“Gi bort” et jungeldyr eller 15 mål regnskog og støtt vår samarbeidspartner Regnskogfondet (Foto: Lars Løvold, Regnskogfondet)