Forsikring

Publisert: 27/05/2024

Cultura Bank har inngått samarbeidsavtale med Frende forsikring og kan nå tilby skade- og personforsikringer.

Nå kan du samle alle dine forsikringer i banken. Frende Forsikring har som mål å gjøre forsikring lettere og mer menneskelig for de som helst vil slippe å tenke på det.

 

Se alle forsikringer

Sjekk pris og kjøp forsikring

Hva betyr dette for deg som kunde?

Som kunde i Cultura Bank betyr dette at du kan samle bankforbindelse og forsikring hos oss. Du får en nær relasjon til forsikringsrådgiver og kan få all hjelp på ett og samme sted.

Vi bryr oss om deg som kunde og vil sikre at du og dine er godt sikret og hjelpe deg med økonomiske valg.

Hvorfor skal du velge vår forsikring?

Ikke bare får du samlet bank og forsikring samme sted, men Frende forsikring har fått terningkast 6 på flere av sine forsikringer og har flere år på rad blitt kåret av sine kunder til best på skadeoppgjør. Du blir også ivaretatt som god kunde med totalkunderabatt og lojalitetsrabatt.

Totalkunderabatt gir 10 % eller 17 % rabatt på hele avtalen dersom du samler 3 eller 5 rabattgivende skadeforsikringer i avtalen din. Frende er det eneste forsikringsselskapet som gir kunder rabatt for å være lojal kunde. Er du kunde i 3 år, får du automatisk 5 % rabatt på skadeforsikringene dine.

Hva skjer nå?

Vi tar kontakt med kundene våre så snart som mulig. Det tar tid å komme gjennom til alle kundene våre, men vi jobber oss gjennom så raskt vi kan.

Ønsker du heller å ta kontakt med oss selv er du hjertelig velkommen til å kontakte oss om forsikring på skjemaet under.