Fondssparing

Sparer du for fremtiden, er fondssparing et godt alternativ. Sparing i aksjefond gir mulighet for god avkastning over tid!

«Using money as a force for good» er mottoet til Triodos Investment Management, et datterselskap av Triodos Bank, Europas største verdibaserte bank, som har avdelinger i Belgia, Tyskland, Nederland, Spania og Storbritannia. Triodos er en av de verdibaserte bankene som var med på å starte Global Alliance for Banking on Values, der Cultura Bank også er medlem.

Investeringene i Triodos Investment Management sine fond støtter opp under en bærekraftig fremtid. Alle investeringene i fondene er håndplukket med en tematilnærming, som sikrer at de har en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet.

 

Har du lest all informasjon du ønsker, så kan du handle via disse lenkene (eksterne lenker til Norne Securities):

Kunderegistrering privat

Kunderegistrering bedrift

 

Etter du har blitt opprettet som kunde, så anbefaler vi på det sterkeste at du oppretter Aksjesparekonto (ASK). ASK er en skattegunstig spareordning for deg som sparer langsiktig i fond. Les mer her:

Aksjesparekonto – Norne Securities

 

Har du spørsmål, vennligst se over «Spørsmål-og-svar» under.

Finner du ikke det du lurer på, ta kontakt med vårt kundesenter på +47 22 99 51 99 eller cultura@cultura.no. Du kan også sende nettbankmelding via din nettbank.