Seminar med Nicanor Perlas

Publisert: 05/09/2018

Hva gjør den økonomiske utviklingen med oss mennesker og naturen rundt oss? Hvilken retning vil den ta med framveksten av kunstig intelligens? Hva kreves for en ny retning? Seminar med blant andre Nicanor Perlas, filippinsk forfatter og aktivist som mottok Right Livelihood Award i 2003.

Støtt seminaret  og få reservert plass.

NÅR: Søndag 23. september kl 13.00 – 17.30 på Litteraturhuset i Oslo (kjelleren), Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

GRATIS: Seminaret er gratis, og vi trenger støtte for å kunne gjennomføre dette. Bidragene vil gå til å dekke reiseutgifter og honorar til Nicanor Perlas, som kommer fra Filippinene, og forfatter Christian Egge som kommer fra Järna, Sverige. I tillegg har vi utgifter til leie av lokale etc. Hvis du støtter med 250 kr eller mer på vår crowdfundingside CulturaFlokk ,kan du få reservert plass.

INNLEDNING OG INTERVJU: Nicanor Perlas vil være hovedbidragsyter på seminaret. Han innleder om temaet, og blir deretter intervjuet av Christian Egge, forfatteren av boka Levende Økonomi – Ledende økonomer tenker nytt. Deretter inviterer vi til en paneldialog med åpne stoler for publikum!

PANELDIALOG: Hva skal til for å skape en økonomi for miljø og mennesker? Nicanor Perlas, Christian Egge, Margunn Bjørnholt (Rethinking Economics Norge), Pia A. Gaarder (Framtiden i våre hender), Maria Bjune (Cultura Bank) og Helene Bank (For velferdsstaten). Det blir åpne stoler i panelet for publikum. Paneldialogen ledes av Regine Andersen.

Arrangementet foregår på engelsk.

Se detaljert program.

Les mer om Nicanor Perlas

ARRANGØRER er Dialogos medie- og ressurssenter (ansvarlig) i samarbeid med Rethinking Economics NorgeFramtiden i våre hender og Cultura Bank.

ARRANGEMENTET inngår i Steineruka