Nr. 2019/4
Pengevirke - Tidsskrift for ny bankkultur

Et keramikkverksted med plass til deg!

Publisert: 08/12/2019

"Liv i leire" er blitt til en familie av keramikkverksteder der hobbykeramikere kan holde på med leire i et fellesskap, i fullt utstyrte verksteder.

Bildekollage av mennesker som jobber med kjeramikk

Liv i Leire ble startet av gründer Sissel Brevik i Oslo i 2013. Siden har prosjektet vokst til flere avdelinger i Oslo (Grünerløkka & Frogner), Ski, Moss, Bærums Verk og nå sist i Lillestrøm.

De fleste syns det ser gøy ut å lage ting med leire eller husker at de prøvde det på skolen og kjenner igjen den gode følelsen. Keramikk er blitt kjent som en god form for terapi og meditasjon.

Nå vil Liv i Leire til Hurdal! En liten kommune midt i vakker natur ca. 1 time nord fra Oslo og en halv time fra Gardermoen. Her er det stort fokus på miljø, og her kan Liv i Leire sitt verksted blomstre og gi flere mulighet til å holde på med en bærekraftig og givende hobby. Hvis du holder på med leire, gjør du noe bra for både miljøet og din indre bærekraft.

Hos Liv i Leire vil det holdes kurs i grunnteknikker som vil gjøre deg klar til å starte med å arbeide selvstendig med keramikk. Deretter kan du leie verkstedplass til å jobbe med leire akkurat når det passer for deg.

Vi brenner for å skape et kreativt miljø og en koselig møteplass her i Hurdal. All støtte vi får vil hjelpe oss med oppstarten av verkstedet. Vi trenger utstyr i form av keramikkovn, dreieskiver og håndverktøy så vi kan åpne verkstedet vårt i begynnelsen av neste år!

Vi oppfordrer Pengevirkes lesere til å støtte dette prosjektet gjennom gjennom CulturaFlokk

Grunnlegger: Sissel Brevik
Prosjekteier: Eva Linda Ménétrier