Nr. 2013/2
Pengevirke - Tidsskrift for ny bankkultur

Helbredende ro i Thailand

Publisert: 28/02/2013

New Life Foundation i nord-Thailand er et internasjonalt minisamfunn der frivillige fra hele verden og mennesker som lider av rusavhengighet, depresjon, stress, utbrenthet, har vært utsatt for misbruk eller andre traumatiske opplevelser kan få hjelp til å gjenvinne indre balanse og krefter.

Gjennom et variert program med bl.a. meditasjon, yoga, Tai Chi, bærekraftig jordbruk, naturlig byggeri, coaching, mindfulness, workshops og mer kan hvert enkelt individ få mulighet til å gjenfinne meningen med livet og oppdage sitt eget potensial for utvikling. Det er en non-profit institusjon, og innsatsen fra de frivillige er helt avgjørende for å kunne drive stedet. Det er også mulig å besøke stedet som gjest uten forpliktelser til å delta i arbeidet, og samtidig delta i noen av aktivitetene.

Dette forteller Culturakunde, buddhistnonne, psykolog og fotograf Karen Hagen Liste, som selv har arbeidet der som frivillig. Hun vil gjerne at flere skal få kjennskap til stedet og gir det sin beste anbefaling. (Foto: Karen Hagen Liste)

www.newlifethaifoundation.com