Nr. 2021/4
Pengevirke - Tidsskrift for ny bankkultur

Nytt fra Cultura Bank

Hilsen fra bankens nye assisterende banksjef

Liv Rannekleiv, assisterende banksjef og kredittsjef i Cultura Bank

Publisert: 01/12/2021

Det er mer enn 7000 grunner til at det er gøy å jobbe i Cultura Bank og du er en av dem!

Har du tenkt på at som kunde i Cultura Bank, er du en del av et fellesskap som tenker litt annerledes rundt finans og bankvirksomhet? Vi tror på en åpen og transparent bankvirksomhet, og derfor forteller vi deg alltid hva pengene dine benyttes til. Hos oss har vi heller ikke «grønne porteføljer» eller ESG-avdelinger; for hele Cultura Bank er nemlig en etisk, sosial og bærekraftig bank!

Dette har mer enn 7000 kunder også sett, og som nyansatt i banken føler jeg meg privilegert som får jobbe i et stort fellesskap, hvor vi alle drar i samme retning, og mot en mer bærekraftig verden. Derfor er det virkelig flott å kunne fortelle deg at banken er i endring; vi utvider produktspekteret vårt, for å bli enda mer relevant for deg og dine bankbehov. Prosessene er i full gang, og jeg gleder meg enormt til å kunne fortelle mer om alle disse planene gjennom det neste året. Vi tror og håper at vi har klart å svare på de behovene dere ga oss tilbakemelding om i vår kundetilfredshetsundersøkelse!

Etter bare 14 travle dager som ny kredittsjef i banken, har jeg fortsatt masse igjen å lære om både banken og om kundene våre. Det arbeidet gleder jeg meg til å ta fatt på. Og du – kan jeg få komme med en oppfordring? Hvis du tenker som oss, og hvis du ønsker at også bankforbindelsen din skal bidra til en bedre verden, da vil jeg foreslå at du tar en titt inn på Cultura Bank sine nettsider. Vi har konkurransedyktige utlånspriser, gode nettbankløsninger, og vi vil gjerne ha deg som kunde! Og er du kunde allerede, så kan du kanskje anbefale oss til noen andre som du vet også ønsker en bevisst bank? Vi blir blant annet veldig glade hvis du forteller at du er kunde hos oss i sosiale medier, med hashtagen #Cultura Bank.

Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent, både med nye og med eksisterende kunder, og jeg tror jeg har hele banken med meg når jeg sier at vi alle ser frem til et utrolig spennende 2022!

Hilsen Liv